Rawfood på Tyska Bron

Det är inte ofta man ser mat i denna blogg. Det beror till största del på att min kosthållning består allra mest av köttbullar, pyttipanna och andra sorters halvfabrikat. Förlåt mig, du som kom hit och trodde jag var värsta hälsosamma!

Ibland tänker jag att jag ska bli lite bättre på detta med mat. Jag gick trots allt restaurangprogrammet på gymnasiet, så jag borde ju fixa att laga lite ordentligt ibland. Jag ska bli bättre på det, och idag blev jag riktigt inspirerad då jag mötte en vän på stan och testade en ny guldklimp till lunch, nämligen Open New Doors (ligger på Tyska bron i Göteborg). Äter cirka aldrig rawfood så det var nästan en upplevelse i sig. Det var både fint och gott, och jag kan rekommendera ett besök där. Så skönt att bli så då där bra mätt istället för tung mätt som man alltid blir när man trycker i sig kött. Mer grönsaker åt folket!

Vi blev så pass inspirerade av vår hälsosamma lunch att vi bestämde oss för att springa milen tillsammans ikväll. Sällskapsjoggar gör jag enormt sällan, så det blir nog kul!

IMG_0090 IMG_0092 IMG_0093

 

4 thoughts on “Rawfood på Tyska Bron

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s