Jag blev nog lite kär i dig, Göteborg

IMG_0096

 

“Kan du springa milen med mig?” frågade en vän. Hon tyckte att det var lite trögt att komma förbi 9 km, och vad vore jag för en vän om jag inte ställde upp? Haha, som att jag någonsin skulle tycka att det var en uppoffring att springa!

Så, målet hade vi helt klart för oss. Vi skulle ta oss 10 km och inte en meter mindre. Det fick ta hur lång tid som helst, men 10 km skulle vi.

Vi startade vår runda i Masthugget, sprang mot Slottsskogen, Kungsladugård och Mariaplan, och avslutade längs Göta älv. Så enormt fin runda. Att springa längs vattnet i solnedgång gör nog vem helst förälskad i Göteborg, ja, och nästintill religiös. Prick 10 km blev det, och det var kul att få vara lite draghjälp och så gick tiden fort när man hade någon att prata med hela vägen. Tummen upp för sällskapsjogg. Vi åker tillsammans till Malmö och springer Midnattsloppet om några veckor, så nu vet både hon och jag att både hon och jag fixar det.

IMG_0654 IMG_0655

 

Att sedan avsluta rundan med att sitta och dingla med benen och titta på solnedgången var mindfulness på hög nivå. Rätt bra kväll.

13 thoughts on “Jag blev nog lite kär i dig, Göteborg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s