Dagens artikel i Göteborgs-Posten

Strax före jul träffade jag en journalist från Göteborgs-Posten. Vi drack en kopp kaffe och pratade om löpning. Jag var säkert helt osammanhängande och hoppade mellan historier, så där som jag lätt gör när jag pratar om det bästa som finns. Förra veckan fick jag reda på att artikeln skulle publiceras i GP idag, och stressade såklart upp mig över detta faktum hela dagen igår. Insåg att folk liksom, jaaa, alltså, skulle LÄSA den!

Och det har de gjort. En kollega har länkat den till sina idrottselever, gamla kollegor har hört av sig, brorsan har fått frågor på sitt jobb om det var hans syster i GP, t.o.m. självaste kaptenen för Facebooks största löparklubb lade upp artikeln. Sjuk grej att man liksom har legat där på folks frukostbord idag. Nästan så att jag får hybris.

Själv höll jag på att snubbla på min egen haka (pga att jag blev så förvånad att den typ ramlade ner till golvet) då jag svängde förbi Pressbyrån imorse för att köpa ett exemplar och såg mitt ansikte på förstasidan! Trodde det hade hänt viktigare saker i Västsverige, men det är klart; att jag springer ÄR faktiskt en viktig nyhet, det kan ju ingen förneka.

gp 2 gp1 2

Artikeln i sin helhet kan du läsa här. Även om det är lite smått pinsamt att läsa om sig själv så där, så tycker jag ändå att den var väldigt fint skriven. Hoppas att någon kan bli inspirerad och testa på det här med löpning. Det är ju faktiskt en jättetrevlig sysselsättning.

17 thoughts on “Dagens artikel i Göteborgs-Posten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s