Hej från Amerika!

Jag var i New York i somras. Sedan hann jag vara hemma i tre dagar innan jag bokade en ny resa. Och nu är jag här igen! Resan gick smidigast i världen, och nu är jag tröttast i världen. Rätt nöjd ändå. Suger i mig en cappuccino och längtar till imorgon bitti då jag ska ta tillvara på jetlagen och starta dagen med en springtur. Har inte sprungit på ett bra tag, och nu får jag dessutom göra det i New York. Kan inte klaga!

För övrigt så började vi vår resa med att spana in Times Square, så har man det gjort och slipper gå dit igen… Måste ändå vara typ det mest stressutlösande stället i hela världen?

DCIM133GOPRO DCIM133GOPRO

Sedan traskade vi runt lite i närområdet, längs femte och sjätte avenyn och mot Rockefeller Center. På vägen dit pratade vi om klassiska filmscener som spelats in på isbanan framför fontänen på Rockefeller Plaza och om att det hade varit häftigt att se den på riktigt någon gång, om man åkte hit på vintern. Och vad händer då!?

Jomen, New York tycker tydligen fortfarande att det är vinter och den klassiska Rockefeller-isbanan är nu upplevd in real life! Okej, har ju inte åkt skridskor där, men är ju lite sugen alltså…

skridskor rockefellerplaza

10 thoughts on “Hej från Amerika!

  1. Haha, Times square var liksom dotterns STÖRSTA önskemål när vi åkte. Efter typ 35 sekunder ville hon därifrån. Tyckte det var värsta ever. Ja det gjorde vi andra också 🙂 Men kul att ha sett!

    Like

  2. Coolt med New York. Skulle också vilja springa där, bästa löpningen är på helt nya ställen, när man reser. Har idag dock joggat för första gången sedan 16:e juli förra året. Det blev 4,0 km (22:20), i väldigt långsamt uppstartstempo. Gick lätt som vanligt 🙂

    Like

  3. Åh vad härligt! Håller med tidigare kommentarer, älskar jetlagen i USA! 🙂 för en gångs skull är man morgonpigg!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s