Top of the Rock

DCIM133GOPRO

Ojojojoj, dagarna går snabbt och flyter ihop i varandra här i New York. Men så är det väl alltid när man är på semester. Första dagen känns evighetslång och sedan går allt så snabbt och man hinner inte med eller ens orkar med allt man egentligen skulle vilja göra. Men vi jobbar på bra och betar av saker. En dag löste vi in föräldrarnas julklapp från mig och åkte upp till toppen av Rockefeller Center. Såklart ett måste! Gjorde Top of the Rock även i somras när jag var här, men då på kvällstid.

empirestatebuilding empirestate idatopoftherock

Man förstår ju hur stort New York är när man står där uppe. Och man förstår verkligen hur stort Central Park är, herregud! Undrar lite hur många gånger Redbergsparken skulle få plats i den? Kanske något att undersöka. Och hörni, ser ni ganska högt där i parken, den lilla (ganska stora) sjön? Eller ja, reservoaren. Det är den där Jackie Kennedy-reservoaren som man springer runt. Så mäktig mark att springa på!

topoftherock centralpark

8 thoughts on “Top of the Rock

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s