NHL i Madison Square Garden

IMG_5582

Det finns mycket att uppleva

När man åker på en sådan där resa som jag precis har varit på, som man förmodligen inte kommer göra jätteofta, då vill man ju hinna se och uppleva så mycket som möjligt. Så mycket man orkar och har råd med. Det finns ju mycket fint att se i New York som är helt gratis, men det finns också sådant som man får betala en hel del för… Som att gå till Madison Square Garden och se NHL-hockey. Visst ser jag på hockey då och då, men kan ju knappast kallas ett superfan, men att se New York Rangers var en riktigt häftig upplevelse! Och det även fast vi satt nästan längst upp i arenan… Det enda man saknade från SHL var ju härliga klackar och ramsor (här var det mest “Let’s go Rangers!” hela matchen), men utöver det så kan man ju medge att NHL är rätt häftigt…

Kanske att det till och med hade varit ännu häftigare om det inte hade varit första kvällen och vi var så jetlagade som man någonsin kan vara.

DSC08309 DSC08310 DSC08319 DSC08307

En annan (surrealistisk) sportupplevelse i USA

I somras såg jag New York Yankees på Yankee Stadium. Då fick jag googla reglerna i baseboll eftersom jag inte fattade någonting när jag väl satt där, men det var också en häftig upplevelse ändå. Den matchen kändes så himla USA: det var veteraner som hyllades, kiss cams och sjunga God bless America mitt i matchen. Som att sitta mitt i en amerikansk film ungefär.

7 thoughts on “NHL i Madison Square Garden

  1. Se saker live är alltid lite speciellt. Gillar egentligen inte sport på tv men älskar att gå på matcher framförallt fotboll. Men hade nog inte tvekat att se en riktigt hockeymatch heller om jag hamnade där.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s