Ramsvikslandets naturreservat

IMG_7624 IMG_7628

På Bohuskusten finns Ramsvik. Svängde förbi Ramsvikslandets naturreservat när jag hängde i området förra veckan. Herregud så fint! Det enda jag tänkte på var att det vore magiskt att springa där. Läste faktiskt att det anordnas löparläger där, det vore något! Den här gången fick det dock räcka med att traska omkring där en stund, och det var ju nog så fint bara det.

ramsvik ramsvik2

Jag önskar att jag hade bättre än några fjuttiga mobilbilder att visa er, men visst förstår ni ändå tjusningen med stället? Klippor, hav och kossor. Ett par (människor då, inte kossor) hade parkerat sin husbil helt för sig själva där, vilket ställe att campa på! Tänk att stiga upp på morgonen, dricka en kopp kaffe och sedan ta en löptur över klipporna (som på vissa ställen ser ut som sand!). Ja, jag skulle kunna tänka mig att semestra lite så.

ramsvikkossor

Jag blir verkligen mer och mer förälskad i västkusten för varje år som går. Framförallt händer det ju varje gång jag åker till havet. Det är någonting med hav. Tänk, jag är ändå livrädd för havet, men fint som snus är det.

6 thoughts on “Ramsvikslandets naturreservat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s