Löpning under en double rainbow!

Man kan alltid lita på ungdomarna i Löparakademin att ge en en ordentlig måndagsboost. Det är galet vilka kämpar vi har där i gänget. Sådan glädje och sådan energi. Igår skulle vi enligt programmet öka distansen till 5 km och det var inget gnäll eller sura miner trots att regnet stundvis öste ner. 5 km var bestämt och 5 km blev det! Visst känner man sig nästan alltid trött efter en lång arbetsdag och soffan lockar, men att åka till Bergsjön och träna 1,5 timme med dessa ungdomar hör ändå till veckans höjdpunkter (vi gör det ju två gånger i veckan). Tiden går snabbt, vi har roligt och alla kämpar. Att träna med ungdomarna är som att få uppleva den där härliga nybörjarkänslan igen, känslan av att bli bättre för varje vecka som går. Älskar att se det i kidsen, hur nöjda de blir när de klarar det.

doublerainbow

För egen del kändes det också riktigt gott att få springa lite, efter att jag hade nackspärr typ hela förra veckan. Jag har verkligen längtat ut och tro det eller ej: jag har längtat efter att springa i regn! Jag gillar ju att springa i regn! Det har varit himla varmt i Göteborg hela september, så det var ganska skönt att äntligen få en sådan där löprunda när luften är lätt att andas. Att regnet mot ansiktet ibland kändes som att stå i en (kall) dusch störde mig inte särskilt mycket. Och så fick vi en fin double rainbow också (som synes på den översta bilden, att den är dubbel alltså).

rainbow

5 thoughts on “Löpning under en double rainbow!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s