Kickoff med Asics Frontrunner Sweden

Jaha, här sitter jag på tåget mot Göteborg efter en episk helg i Stockholm. Försöker sortera mina tankar, men det går sådär. Jag är bara så sinnessjukt jävla (pardon my French) glad och stolt över att få vara en del av Asics Frontrunner. Jag förstår fortfarande inte hur de kunde välja mig bland 2500 sökande. Jag, en helt vanlig himla motionär. Men jag är beyond tacksam. Och gänget de valde ut till teamet, har inspirerats av dem på instagram den senaste tiden, och det var grymt att få träffa dem på riktigt också. Har haft så roligt med alla, de är alla så så fina människor. Och att få vara lagkamrat med stjärnor som Jonas Buud, Lisa Nordén och David Nilsson. fattar ni hur snabba de är eller!? Och Sanna Hed, som ledde morgonyogan imorse, namaste osv. Är inspirerad av dem, och prick alla andra, såklart även hjärnorna bakom hela projektet. Jag vet att det låter lite Halleluja över det hela, men alltså… det är faktiskt lite så.

Hur sammanfattar jag den här helgen i ett inlägg så kort att folk faktiskt orkar läsa det? Punkter brukar ju fungera ganska bra, så här kommer helgen lite kort i punktform:

* Yasuragi Spahotell – väl värt ett besök. Lite besvärligt att ta sig dit från Stockholm, fast lyckades ju åka både tunnelbana, buss och buss och hittade rätt. Ingenting är omöjligt!

* Har förmodligen aldrig varit så här löpinspirerad förut, fick liksom nörda ner mig i detta med 25 likasinnade en hel helg.

* Fick föreläsning av naprapat tillika Asics frontrunner om att träna utan att skada sig, och fick dessutom höra massa av hans kloka tankar om stretching och andra myter.

* Har sprungit i grupp med de där grymma löparna. Lätt långsammast, och lätt mest halvdöd efteråt, men av någon jävla anledning sjukt motiverande grej…

* Har sjungit karaoke (!) så mycket att jag på riktigt tappade rösten ett tag.

* Har varit uppe på tooook för länge och sovit alldeles för lite, men ändå tagit mig upp till en fantastisk morgonyoga med grymma Sanna Hed (följ @runsannarun på instagram)

* Har fått lära mig ett superenkelt knep för att se vilket löpsteg folk har (och det krävs inte att man betalar massa pengar för löpanalys, eller ens springa och filma på löpband…). Och vet äntligen att jag springer neutralt och alltså att jag ska springa i neutral löpsko. Ändå värt att veta så där fyra år efter jag börjat springa…

* Har varit på skrattmeditation! Alltså seriöst… Ho ho Ha ha ha. Om det inte får ett eget blogginlägg framöver så säger jag det nu: det är bland det märkligaste jag har gjort.

* Jamen framförallt har jag ju fått lära känna en massa bra människor, och det känns som att vi redan har hittat en fin gemenskap. Helt säker på att de kommer vara en anledning till att jag lyckas med mina löpmål framöver…

Följ gärna min blogg via Bloglovin’

19 thoughts on “Kickoff med Asics Frontrunner Sweden

  1. Låter sjukt härligt! Jag är allt lite avis men du är såååå värd det! För oavsett hur snabb eller långsam du är så är du en löparinspiration. Och ja, visst måste vi ha BoH- träff snart!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s