This is Gothenburg

Herregud, det är så intensiva tider att jag inte ens har hunnit visa Göteborgsfilmen som nu legat ute och gottat sig på nätet i mer än en vecka!

Ja, jag fick ju alltså frågan i februari någon gång om jag ville visa upp mitt Göteborg. Eftersom jag uppenbarligen har blivit en linslus på äldre dagar kunde jag såklart inte säga nej till detta ärofyllda uppdrag. Som någon kanske vet firar Göteborg 400 år 2021 och fram till jubileumsåret har staden olika slags teman (eller vad vi nu ska kalla det). Ett nytt varje år och i år är det “en grön och skön stad”. Vad passar då bättre än lite löpning, liksom?

Min alldeles egna sida hos Göteborg

Nu finns det en sida på goteborg.com där man hittar en intervju med mig, filmen såklart och även mina tips på de bästa rundorna i Göteborg (med karta!). Det var så sjukt roligt att bli tillfrågad om att göra detta och jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet.

–> This is Gothenburg by Ida Aspviken

5 thoughts on “This is Gothenburg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s