Mountains are the monuments of the world

Mountains are the monuments of the world

Jag älskar min kropp. Jag gör faktiskt det. Alltså, jag älskar att den orkar saker! Det gjorde den inte för några år sedan, men med lite vilja går det uppenbarligen att ändra på sådana saker. Jag är ju fortfarande den lataste människan i världen när det gäller vardagsmotion, men det är ju någonting annat… hrmm…

Hursom. Dagen efter att jag hade slitit mig igenom Salomon 27K hade jag, Mari och Katrin bokat dejt i fjällen. Jag menar, man är ju inte så ofta i Åre så man får ju liksom passa på. Visst vaknade jag med en hel del träningsvärk den dagen, men sådant blir ju nästan alltid bättre när man rör sig, så sagt och gjort.

Katrin hämtade upp oss på Holiday club där vi bodde de här dagarna, vi åkte en bit och sedan började vi traska. Till en början hittade vi inte leden, så det blev en hel del obanad terräng, blöta fötter, väja för lera och dylikt, men då blev det ju bara lite mer äventyr, hehe, och vem har inte haft blöta och leriga fötter någon gång (eller dagen innan)? Efter ett tag kom vi upp på leden och när vi gått en bit kände vi oss hungriga. Katrin hade med sig sitt kök och vi bjöds på god mat med världsklassig utsikt. Bättre restaurang är nog svår att hitta!

Ja, vilken helg och vilken upplevelse den där långhelgen i Åre blev. Jag är så himla glad över att jag åkte och körde loppet (och fick andra upplevelser på köpet också) trots att jag var ganska nära på att dra mig ur det hela, bara för att det inte blev som vi kanske hade tänkt från början. Under loppet lärde jag mig att jag har ett jävla pannben någonstans därinne, och resten av resan var ju också topp, med massa natur och sjukt god mat och trevligt häng. Tänk va, hade jag inte upptäckt för fyra år sedan att jag inte orkade springa till spårvagnen, då hade jag gått miste om allt detta!

Följ gärna min blogg via Bloglovin’

4 thoughts on “Mountains are the monuments of the world

  1. Känner bara ett behov av att lämna en liten kommentar. Din blogg var den första jag hittade till när jag i våras googlade något i stil med “löpning + motivation” och idag har jag sprungit mina första 5 km i ett utan att stanna upp för en gångpaus. Yey! Hehe… Har även scrollat lite i ditt vinterarkiv i dag för att se om du sprungit även på vintern och fann till min glädje både en och två texter om och motiverande inlägg om vinterlöpning. (Jag är nämligen orolig att min löpning ska falla i dvala i vinter så jag måste peppa redan nu…) Aja, hur som. Jag vill bara heja på och säga att din blogg är så himla bra. Att läsa om dina löprundor inspirerar mig och antagligen många andra. Tack för att du bjuder på med- och motgångar, vardag och lopp. Du, bland annat, har bidragit till mina första stapplande 5 km. Tack 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s