Att börja podda (!)

Det finns så himla mycket man kan göra. Så finns det förmodligen mycket man inte gör för att man tänker att det ändå inte kommer gå, eller att det kommer ta för mycket tid eller för att man är lite orolig för vad folk ska tänka. Eller, jag vet inte? Hursomhelst. För ett par månader sedan träffade jag Malin för första gången. Vi hade följt varandra på instagram ett tag och bestämde oss för att ta en löprunda ihop. Vi, så att säga, hit it off right away och för ett tag sedan tog vi beslutet att testa på någonting vi båda var sugna på. Att starta en podd! Idén kläcktes såklart när vi satt och åt frukost efter en löprunda, för får man inte alla roliga idéer i samband med löpning?

Tiden har gått och vi har båda haft mycket att göra, men planen att börja podda blev viktig och rolig för oss båda och den lever kvar. För nästan en månad sedan träffades vi över en fika för att spika planerna och vi bestämde att den 1 november, då ska vi börja på riktigt! Då kändes 1 november evighetslångt borta, men hips vips så är det november imorgon, och således dags! Yay!

Vår podd kommer såklart framförallt att handla om träning. Malin är utbildad PT och springer maraton sjukt snabbt, och jag är ju som ni vet en mycket glad motionär. Vi kan prata hur mycket som helst om träning. Kanske smiter andra saker in i samtalen också, vem vet, men fokus är träning. Det lär knappast bli särskilt tillrättalagt och jag tror nog att det kommer att bli bra. Imorgon runt lunchtid slår vi oss alltså ner för att dra igång detta projekt på riktigt och jag är såååå pepp så ni anar inte.

Jag har tidigare outat detta i stories på instagram och fått några frågor att besvara i podden, hur kul?? Så kul! Hade ju dessutom varit ännu roligare med ännu fler frågor och funderingar eller önskemål på vad vi ska prata om. Så shoot (framförallt om du har tänkt lyssna!)!

16 thoughts on “Att börja podda (!)

  1. Kul! Skuĺle vara roligt att höra om din träning inför Marathon och tips för någon som kanske ska springa själv.?Jag är anmäld till cykelvasan i augusti men kommer innan dess springa minst en halvmara (löpning är egentligen min grej)!

    Like

  2. Sjukt kul att du ska podda! (Mindre kul att min dator vill ändra det till padda…) Men alltså jag hade helt missat det på stories faktiskt så det blev en glad överraskning idag. Lycka till med första inspelningen! 🙂

    Like

  3. Jag kom dessutom på något jag skulle vilja höra er prata om! Jag är fortfarande hyfsat nybörjarlöpare men har fått in vanan att springa ca tre gånger i veckan sedan i juni. Men det jobbiga är att jag blir så himla stressad om jag tvingas till uppehåll nu pga tex förkylning. Det känns som att jag ska tappa ALLT! Kan inte ni peppa/prata utifrån egna erfanheter eller vad som helst om att tvingas till kortare (eller längre för den delen) uppehåll och hur man inte deppar ihop över detta. Det är inte motivationen som sviktar för mig utan oron för att jag ska tappa alla fysiska framsteg jag gjort och tvingas börja om på noll igen… Hoppas ämnet framgår även om det inte var någon direkt fråga. Jag antar att ni också varit nybörjare och råkat på skador eller andra orsaker till uppehåll. Men ni kanske inte stressade upp er som en annan 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s