Träningsblogga är åter i bloggsvängen

Jag har inte träningsbloggat regelbundet på två år ungefär (och då heter jag ändå träningsblogga på instagram – är en sådan hycklare). Till slut glömde jag av att förnya mitt domänköp och hips vips så bloggar en Bertil om svenska sjöar på min gamla sida. Nåväl. Vad vore livet utan några nystarter då och då?

Jag vet inte varför jag fick lust att återuppta bloggandet – kliar väl i skrivtarmen eller något. Sidan är obviously under uppbyggnad. Jag ska t.ex. försöka rädda några gamla inlägg och försöka flytta dem hit (har ju ändå skrivit massa supervettiga inlägg, om jag får säga det själv…)

Men hur startar man om efter flera år? Kanske berättar lite om vad som hänt sist? Minns jag ens? Försöker.

Här kommer en lista:

Jag har sprungit maraton. TVÅ GÅNGER.

Jag har fått lov att stanna kvar som en del av ASICS FrontRunner.

Jag har spelat in 70 (!) poddavsnitt.

Jag har varit skadad och rehabbat och kommit tillbaka.

Jag har haft det värsta halvåret i mitt liv, men börjat se ljuset igen.

Jag har fyllt 35.

Okej, nej, nu kommer jag inte på något mer. Det har säkert hänt skitmycket. Eller så händer det inte så mycket på två år. Jag vet inte. Men ska skaka liv i skrivandet igen. Jag saknar det. Och snart är det semester, och det känns ju som en perfekt tid att börja om. Det blir knappast lika frekvent uppdaterande som tidigare, men who the hell knows? Kanske har sjukt mycket uppdämt skrivbehov som ska ut i världen.

(PS. Följde du min blogg via t.ex. Bloglovin så kan du avfölja nu. Och följa på nytt. Här.)

Har som ni kan se även finslipat och fulländat mina löparinfluencerposer.

4 thoughts on “Träningsblogga är åter i bloggsvängen

  1. Vad roligt att du är tillbaka som bloggare igen. Men kan inte låta bli att fundera. Hur kan man blogga om sjöar under domänen träningsblogga? Väldigt ologiskt känner jag. 🤔🤔

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s